VI: Feyenoord bereikt akkoord, versterking meldt zich woensdag

14 januari 2022 – Feyenoord heeft de zoektocht naar een nieuwe middenvelder vrijdag met succes afgerond. De twintigjarige Cole Bassett komt over van Colorado Rapids. De Amerikaan wordt voor anderhalf jaar gehuurd, waarbij de Rotterdammers ook een optie tot koop hebben bedongen. 

VI: Feyenoord bereikt akkoord, versterking meldt zich woensdag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher namens Voetbal International, is er zeker van dat het talent naar de club komt. Hij berichtte vrijdagochtend over de interesse in het toptalent en schreef niet veel later op de website van het voetbalmedium dat er een akkoord is bereikt. Bassett zal zich komende woensdag in Rotterdam melden.

Bassett is een twintigjarige, tweebenige middenvelder die momenteel onder contract staat bij Colorado Rapids, afgelopen seizoen de nummer één van de zogeheten Western Conference van de MLS. De Amerikaan maakte in de laatste wedstrijd van de Verenigde Staten tegen Bosnië-Herzegovina zijn debuut, waarin hij ook nog eens het enige doelpunt maakte. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op zes miljoen euro.

Feyenoord is al enige tijd op zoek naar een versterking voor het middenveld. Het leek dicht bij de komst van Joey Veerman, maar zag PSV hem wegkapen. Riechedly Bazoer leek daarna het voornaamste target, maar ook daar kon vrijdag definitief een streep doorheen.

Lees ook: 'No deal! Bazoer maakt geen winterse transfer naar Feyenoord'

Reacties

Feyenoord

gerelateerd