Bijlow zelfkritisch na blunder, Slot looft 'verdedigend' Vitesse

15 januari 2022 – Justin Bijlow heeft een vervelend gevoel overgehouden aan het duel met Vitesse. De Arnhemmers wonnen het duel met miniem verschil door een doelpunt van Loïs Openda. Bij die treffer ging de doelman van Feyenoord niet vrijuit. Dat erkende hij na afloop voor de camera van ESPN.

Bijlow zelfkritisch na blunder, Slot looft 'verdedigend' Vitesse

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik denk dat deze wedstrijd beide kanten op kon gaan. Het is weer een moment van mij waardoor ik mijn team in de steek laat. Het moment dat ik daar stond, dacht ik: ik moet hier eigenlijk niet zijn. Op dat moment kun je niet meer terug. Het is slecht. Ik denk niet dat er supergrote kansen waren van beide ploegen. Het wordt beslist op details. Deze keer valt het de kant van Vitesse op", aldus de keeper van het Nederlands elftal.

Arne Slot
Arne Slot zag Feyenoord niet goed spelen. De ploeg creëerde volgens de oefenmeester te weinig. "De voorste vier waren vandaag niet erg creatief. De tegenstander verdedigde massaal. Dan hoop je dat de buitenspelers in de één tegen één erlangs kunnen gaan. Dat is te weinig gelukt. Dat zegt natuurlijk ook iets over de kwaliteiten van verdedigers van Vitesse. Wij zijn echt niet de eerste ploeg die het moeilijk heeft tegen deze ploeg."

Slot zag Guus Til wel een doelpunt maken, maar die treffer werd afgekeurd. De reden? Eerder in de aanval stond Cyriel Dessers hinderlijk buitenspel. "Maar volgens mij heeft hij de bal helemaal niet aangeraakt, terwijl ze langs de lijn tegen mij zeiden dat hij de bal wel raakte. Maar goed, ik kan er heel lang over doorgaan, het heeft geen zin", besluit de oefenmeester.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd