'Salaris zorgt voor problemen tussen Ajax en Bergwijn'

18 januari 2022 – Ajax heeft zich nog altijd niet definitief verzekerd van de komst van Steven Bergwijn. De aanvaller van Tottenham Hotspur staat al weken op de verlanglijst van de Amsterdammers, maar tot een akkoord tussen beide partijen heeft het vooralsnog niet geleid. Dat heeft te maken met het geboden bedrag én de salariseisen van de aanvaller.

'Salaris zorgt voor problemen tussen Ajax en Bergwijn'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert verlangt Tottenham Hotspur liefst 25 miljoen euro voor de aanvaller die na twee jaar in Londen nog altijd geen vaste basisspeler is. Daarmee zou het slechts een klein beetje verlies lijden op de speler die voor dertig miljoen euro werd overgenomen van PSV. Ajax is echter bereid om maximaal tot de achttien miljoen te gaan.

Lees ook: Bergwijn een van de spelers die Spurs wil verpatsen

Bovendien vormt het salaris voor de buitenspeler een struikelblok. De aanvaller zou meer geld eisen van de Amsterdammers dan hem tot dusverre is voorgeschoteld. Bergwijn zou in Amsterdam geen onbetwiste basisspeler zijn. Links voorin is Dusan Tadic namelijk onomstreden, terwijl rechts in de voorhoede eigenlijk altijd plaats wordt vrijgemaakt voor Antony.

Toch acht coach Erik ten Hag de komst van een extra buitenspeler noodzakelijk in de jacht op nationale prijzen en internationaal succes. Ajax staat tweede in de Eredivisie, is kwartfinalist in de beker en overleefde afgelopen jaar schadevrij de groepsfase van de Champions League.

Reacties

Ajax

gerelateerd