Alves hoopt op terugkeer Messi: "Ooit tegen elkaar gezegd"

19 januari 2022 – Dani Alves keerde afgelopen najaar op 38-jarige leeftijd terug bij zijn oude liefde FC Barcelona. Enkele maanden eerder trok voormalig ploeggenoot Lionel Messi de deur juist achter zich dicht. De rechtsback hoopt echter dat ze ooit nog samen in het blauw-rood zullen spelen. 

Alves hoopt op terugkeer Messi: "Ooit tegen elkaar gezegd"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Hij is niet alleen de beste speler ooit van deze club, maar de beste speler in de geschiedenis. Het is vreemd dat hij hier nu niet is", begon Alves in gesprek met Catalunya Ràdio over Messi. "We hebben ooit tegen elkaar gezegd: waar zou je je loopbaan beter kunnen beëindigen dan hier? Zowel voor hem als voor de club zou dat prachtig zijn."

Alves zelf gaf zijn oud-ploeggenoot alvast het goede voorbeeld door deze winter terug te keren bij de club die hij in 2016 achter zich liet. Dat had ook te maken met de aanstelling van Xavi als trainer. "Hij is versie 3.0 van Barça. Hij heeft dezelfde filosofie en stijl als Pep Guardiola."

"Hier probeert men het voetbal te revolutioneren. Cruijff deed het al en later ook Guardiola. Daar moet Barcelona naar terugkeren. Door de situatie is dat nu lastiger, maar om tot mooie verhalen te komen moet je door een proces. Het is nooit makkelijk. Het is moedig van Xavi om op dit moment in te stappen."

Reacties

LaLiga

gerelateerd