Historische deal voor Feyenoord: injectie van 50 miljoen euro

21 januari 2022 – Feyenoord staat volgens De Telegraaf op het punt om de grootste sponsordeal in de historie van de club te doen. De Rotterdammers gaan vanaf 2023 spelen in kleding van Castore. De deal met het jonge Britse merk zorgt voor een injectie van liefst vijftig miljoen euro.

Historische deal voor Feyenoord: injectie van 50 miljoen euro

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De komende dagen wordt een klap gegeven op de deal tussen Feyenoord en Castore. De komst van het Britse merk betekent dat de Rotterdammers afscheid nemen van Adidas. Castore is een relatief onbekend sportkledingmerk dat de afgelopen jaren in zee is gegaan met onder meer Newcastle United, het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst en het Formule 1-team van McLaren.

Volgens bovengenoemde krant is de deal met Castore groter dan die met de huidige hoofdsponsor Europarcs. In november verlengde Feyenoord het vakantieparkenconcern tot medio 2023. De Rotterdamse clubs sloot onlangs ook lucratieve deals met partijen als Toto en JEX.

Feyenoord kan het geld goed gebruiken. Financieel bevinden de Rotterdammers zich nog altijd in zwaar weer. Dat zorgt ervoor dat de club creatief moet zijn op de transfermarkt. Deze winter werd Patrik Walemark met geleend geld overgenomen van BK Häcken en kwam Cole Bassett op huurbasis over van Colorado Rapids.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd