'Ex-Feyenoorder Larsson keert terug op Europese velden'

22 januari 2022, 18:10

Sam Larsson maakt hoogstwaarschijnlijk zijn rentree op de Europese velden. De Zweede aanvaller stond de laatste jaren onder contract bij het Chinese Dalian Professional, maar gaat waarschijnlijk weer aan de slag in zijn geboorteland. Volgens het Zweedse Expressen staat IFK Göteborg op het punt de aanvaller in te lijven.

Feyenoord telde in 2017 miljoenen neer voor Samba Sam, die het seizoen daarvoor bij SC Heerenveen goed was voor negen goals en dertien assists. Hij kon de hoge verwachtingen bij Feyenoord echter nooit inlossen. In 102 wedstrijden namens de Rotterdammers stokte de teller op 21 doelpunten en 23 assists. In 2020 koos hij voor de uitgang.

Sindsdien speelt hij voor het Chinese Dalian Professional. Met zijn leeftijd van 28 jaar zal hij zich nogmaals in Europa willen laten zien en zodoende mogelijk weer in beeld komen bij de Zweedse nationale ploeg. Larsson speelde tot dusverre vier wedstrijden voor zijn geboorteland. Daarin was hij eenmaal trefzeker. Afgelopen seizoen was hij driemaal trefzeker in China.

Larsson begon zijn loopbaan bij IFK Göteborg, waar hij zich in de kijker speelde van SC Heerenveen. Dat had de Zweed te danken aan zijn acht goals en achttien assists in 68 optredens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen