Dembélé maakt zich met nieuwe 'no-show' onmogelijk bij FC Barcelona

23 januari 2022, 21:29

Ousmane Dembélé (24) heeft zich opnieuw van zijn slechtste kant laten zien bij FC Barcelona. De Catalaanse club kwam donderdag naar buiten met het nieuws dat de Franse buitenspeler kampt met een maagkwetsuur, maar volgens dagblad AS is daarvan helemaal niets waar. De aanvaller zou zich niet hebben gemeld op de club, maar niemand gelooft dat zijn verhaal juist is.

Volgens het medium moest Dembélé zich zondag melden op het sportcomplex, Ciutat Esportiva. Coach Xavi maakte daar voor alle beschikbare spelers zijn wedstrijdselectie voor het duel met Alavés bekend. Terwijl alle spelers acte de presence gaven, ontbrak de Fransman. Hoewel hij wel vaker te laat komt, had wachten ditmaal geen zin, want Dembélé verscheen uiteindelijk helemaal niet.

Volgens zijn zaakwaarnemer kampte Dembélé met maagproblemen en kon hij daardoor niet verschijnen. Volgens AS was het echter een smoesje om te voorkomen dat hij opnieuw gepasseerd zou worden door Xavi, omdat hij zijn contract niet wil verlengen. FC Barcelona maakte vervolgens via het clubkanaal bekend dat Dembélé opnieuw met fysieke ongemakken kampt.

Lees ookSoap Dembélé compleet: statement speler

'Het is duidelijk dat niemand bij de club hem geloofde en Dembélé werd verteld dat hij gesanctioneerd zou worden voor deze daad', meldt AS in het stuk. 'Op dit moment is de zaak in handen van de juridische afdeling van de club om de ernst van de overtreding van de speler en de bijbehorende sanctie te peilen. Wat wel duidelijk is, is dat Dembélé zichzelf met dit soort houding in de voet schiet.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen