Opvolger Van Wonderen loopt mogelijk rond bij Feyenoord

24 januari 2022, 11:59   Bijgewerkt: 24 januari 2022, 13:27

Feyenoord dreigt Sipke Hulshoff kwijt te raken aan een competitiegenoot. Volgens Voetbal International is de 47-jarige trainer in beeld bij Go Ahead Eagles, dat op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer.

Go Ahead neemt na dit seizoen namelijk afscheid van Kees van Wonderen, die in verband wordt gebracht met FC Groningen en sc Heerenveen. Hulshoff, als belofentrainer werkzaam voor Feyenoord, geldt als belangrijke kandidaat om na dit seizoen het takenpakket van Van Wonderen over te nemen,.

Hulshoff werkt al bijna 25 jaar in het betaald voetbal. Als hoofdtrainer heeft hij niet bijster veel ervaring. Hulshoff was een aantal jaar geleden een tijdje interim-trainer bij SC Cambuur, maar was daar tussen 2015 en 2019 vooral werkzaam als assistent. In diezelfde rol stond Hulshoff tussen 2019 en 2021 op de loonlijst bij FC Volendam. Sinds deze zomer werkt de trainer bij Feyenoord.

Bij Go Ahead Eagles krijgt Hulshoff mogelijk zijn eerste echte kans als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Of dat op Eredivisie- of Keuken Kampioen Divisie-niveau zal zijn, moet de komende maanden blijken. De club uit Deventer bezet na twintig wedstrijden de dertiende plaats met een voorsprong van acht punten op de gevarenzone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen