'Vertrek Vd Beek weer aan de orde: twee nieuwe geïnteresseerden'

25 januari 2022 – Het is de vraag of Donny van de Beek het seizoen afmaakt bij Manchester United. Het is bekend dat trainer Ralf Rangnick er niet happig op is om de middenvelder kwijt te raken, maar inmiddels hebben opnieuw twee clubs zich gemeld. Het gaat om Crystal Palace en Valencia.

'Vertrek Vd Beek weer aan de orde: twee nieuwe geïnteresseerden'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldde transferexpert Fabrizio Romano dinsdagmiddag. De twee clubs zouden Van de Beek graag op huurbasis overnemen. Zelf zou hij een kans op meer speeltijd zeker zien zitten, maar dat geldt nog altijd niet voor Rangnick. Toch is een verhuur niet helemaal uitgesloten. Vooral Crystal Palace zou zeer doortastend zijn.

Wat wel uitgesloten is, is een verhuur met optie tot koop. Manchester United is er zeker van dat Van de Beek onderdeel moet uitmaken van de selectie voor het komende seizoen. Dan zal een andere trainer het stokje overnemen van Rangnick. Sinds de komst van de Duitser is het perspectief van Van de Beek nog niet bepaald verbeterd.

Toch nam Rangnick eerder duidelijk stelling in tegen een vertrek van Van de Beek. "Ik wil dat Donny blijft. Ik heb twee weken geleden een gesprek met hem gehad en geadviseerd dat hij tot het einde van het seizoen moet blijven", zei hij iets meer dan een week geleden. 

Reacties

Premier League

gerelateerd