'Wijnaldum 'zeer dicht' bij vertrek na zeven maanden bij PSG'

25 januari 2022 – Georginio Wijnaldum (31) is vermoedelijk op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse middenvelder werd al meermaals gelinkt aan de uitgang bij de Franse koploper, maar volgens El Mundo Deportivo is een (tijdelijk) vertrek daadwerkelijk dichtbij.

'Wijnaldum 'zeer dicht' bij vertrek na zeven maanden bij PSG'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

'Wijnaldum is zeer dicht bij een vertrek, slechts zeven maanden na zijn komst bij PSG', schrijft het Spaanse medium dinsdagavond over de middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van Liverpool. De Nederlander leek op weg naar FC Barcelona, maar werd door de Franse grootmacht voor de neus van de Catalanen weggekaapt. Mede door de komst van Lionel Messi, werd het perspectief van Wijnaldum minder.

Hij zou het vertrouwen van manager Mauricio Pochettino missen en niet tevreden zijn met de hoeveelheid speeltijd bij PSG. Hoewel hij momenteel kampt met een enkelblessure, was hij daarvoor ook geen vaste waarde bij de nummer één van de Ligue 1. Wat de nieuwe bestemming wordt, maakt het medium niet bekend. Wel is een terugkeer naar de Premier League het meest aannemelijk.

Lees ook: 'Wijnaldum én Xavi Simons op weg naar uitgang bij PSG'

Eerder werd Wijnaldum namelijk al wel concreet gelinkt aan Arsenal. The Gunners hopen het middenveld te versterken, maar kreeg zowel voor Arthur Melo (Juventus) als ook Bruno Guimarães (Olympique Lyon) nul op rekest. Daardoor komt de club van manager Mikel Arteta mogelijk alsnog weer uit bij Wijnaldum, voor wie een overgang ook uitkomst kan bieden.

Reacties

Premier League

gerelateerd