'Barcelona maakt zich zorgen en neemt geen risico met Memphis'

28 januari 2022, 13:45

FC Barcelona zet haar twijfels bij de fysieke gesteldheid van Memphis Depay. De Nederlandse aanvaller blijft kampen met de naweeën van de dijbeenblessure die hij onlangs opliep.

De overblijvende klachten lijken maar niet weg te willen gaan. De laatste wedstrijd die Memphis in het shirt van de Catalaanse grootmacht speelde is de verloren halve finale van de Supercopa tegen Real Madrid op 12 januari. De Oranje-international kwam in slechts twee van de laatste tien duels van FC Barcelona in actie.

Volgens El Mundo Deportivo houdt FC Barcelona rekening met het feit dat Memphis wel vaker zal kwakkelen met blessures. De spieren van de oud-speler van PSV en Manchester United zouden overbelast zijn. Na de interlandbreak wacht FC Barcelona echter een druk programma, waardoor de verwachting is dat Xavi niet al te veel risico's durft te nemen met zijn aanvalsleider.

De coach heeft het sowieso niet breed in de voorhoede, nu meerdere spelers met blessures kampen. Mede daarom mocht Luuk de Jong uiteindelijk toch niet vertrekken uit Camp Nou. De hoop bij FC Barcelona is nu gevestigd op Adama Traoré van Wolverhampton Wanderers. De Catalanen willen de sterke aanvaller graag huren van de Premier League-club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen