'Duitse tweededivisionist heeft Summerville nodig voor promotie'

29 januari 2022, 08:50

Crysencio Summerville wisselt mogelijk deze winter nog van club. De jonge aanvaller maakte dit seizoen al zijn debuut in de Premier League, maar komt minder dan gehoopt aan spelen toe. Het Duitse Hamburger SV wil hem uit zijn lijden verlossen, maar de Nederlander is afhankelijk van een keuze van Liverpool.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano, die meldt dat er meerdere clubs zijn die interesse hebben in de oud-Feyenoorder, hoopt Leeds United namelijk op de komst van een nieuwe aanvaller. Alleen in dat geval mag Summerville tijdelijk op zoek naar een andere club. Takumi Minamino van Liverpool is nadrukkelijk in beeld. Als The Reds besluiten mee te werken, mag Summerville verkassen.

De twintigjarige aanvaller kwam dit seizoen vijf competitiewedstrijden in actie namens Leeds. Daarin was hij nog niet bij een doelpunt betrokken. Toch maakt hij vooralsnog een goede indruk in Engeland. Afgelopen zomer koos hij voor een vertrek bij Feyenoord. Daarvoor werd hij flink bekritiseerd, maar vooralsnog lijkt het geen slechte keuze.

HSV kan de klasse van Summerville maar wat goed gebruiken. De Duitse traditieclub bezet momenteel de vijfde plaats in de 2. Bundesliga en heeft een inhaalrace nodig in de jacht op een ticket voor promotie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen