Go Ahead zet Hahn op straat na 'verschil van inzicht'

29 januari 2022, 11:48

Go Ahead Eagles heeft per direct afscheid genomen van Warner Hahn. De 29-jarige doelman uit Suriname en de club zijn volgens de club in onderling overleg uit elkaar gegaan. Hahn begon nog goed aan het seizoen, maar ging de laatste weken op cruciale momenten in de fout onder de lat bij de Deventenaren.

Go Ahead haalde Hahn afgelopen zomer naar Deventer als vervanger van de naar Ajax vertrokken Jay Gorter. 'Go Ahead Eagles heeft hem een podium geboden en Warner heeft op zijn beurt het vertrouwen in hem op veel momenten in wedstrijden terugbetaald. De club en de keeper kregen eerder deze maand echter een verschil van inzicht, waarna in onderling overleg met elkaar is besloten dat de partijen uit elkaar gaan', schijft de club op de website.

Surinaams international Hahn moet daarom op zoek naar een andere club. De 29-jarige Rotterdammer debuteerde in het profvoetbal bij FC Dordrecht, waar hij zich in de kijker keepte bij Feyenoord. De Rotterdammers verhuurden hem aan PEC Zwolle, waar hij een sterk seizoen beleefde. Hij stond tevens onder contract bij Excelsior, RSC Anderlecht en sinds de zomer dus Go Ahead Eagles.

Hahn ontbrak vorige week in de selectie van Go Ahead tegen Heracles vanwege ziekte. Zijn vervanger Andries Noppert krijgt voorlopig het vertrouwen tussen de palen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen