'AZ ontvangt ruim een miljoen voor Gudmundsson'

31 januari 2022, 08:49

AZ ziet Albert Gudmundsson op de valreep vertrekken naar Italië. De IJslandse aanvaller mag vertrekken naar Genoa, dat volgens De Telegraaf een bedrag van rond de 1,2 miljoen euro overheeft voor Gudmundsson. Daarmee voorkomen de Alkmaarders een transfervrij vertrek in de zomer. Het nieuws wordt bevestigd door Voetbal International.

De 24-jarige Gudmundsson kan een meerjarig contract tekenen bij de laagvlieger in de Serie A. De speler en club hebben nog geen akkoord bereikt, maar zijn werkgever heeft wel alvast groen licht gegeven voor de transfer van de voormalig jeugdspeler van SC Heerenveen en Jong PSV. Bij AZ slaagde hij er de laatste maanden niet in een nieuw contract te tekenen.

AZ pikte Gudmundsson in 2018 op bij Jong PSV, dat hem eerder wegplukte uit de jeugdopleiding van SC Heerenveen. In Alkmaarse dienst kwam Gudmundsson uiteindelijk tot 98 wedstrijden. Daarin was hij goed voor 24 doelpunten en gaf hij ook nog eens tien assists.

Dit seizoen pendelde de IJslander tussen de bank en de basis. In negentien Eredivisie-optredens, waarvan iets minder dan de helft als invaller, kwam de aanvaller tot vier doelpunten. Ook Schotse clubs werden de laatste weken in verband gebracht met de AZ'er, maar het lijkt een Italiaans avontuur te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen