Sandler blij met Eredivisie-rentree: "Dan is het buitenland zwaar"

1 februari 2022, 21:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Philippe Sandler is trots op zijn transfer. De verdediger maakt een dag na de transferdeadline de overstap van Manchester City naar Feyenoord, dat hem transfervrij binnenhaalt tot het einde van het seizoen. Mocht de samenwerking goed bevallen, dan kan hij voor twee jaar bijtekenen in De Kuip. De mandekker is blij dat hij mag uitkomen voor 'een fantastische club'.

"Het voelt goed om weer terug te zijn in de Eredivisie. Ik ben hier natuurlijk gekomen om te spelen. Ik heb daar veel mooie dingen meegemaakt, maar ook minder mooie dingen", doelt hij in gesprek met Feyenoord TV op de periode in Engeland. "Mijn eerste jaar leverde een kampioenschap op, de FA Cup en de League Cup. Toen maakte ik ook mijn debuut. Daarna kreeg ik te maken met veel blessures en ben ik uit beeld geraakt. Dan is het buitenland zwaar, helemaal in je eentje."

Sandler werd dit seizoen verhuurd aan het Franse Troyes, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. De mandekker kwam tot twee wedstrijden en mocht daarom in de winter weer terug naar Manchester, waar de kans op speeltijd ook gering was. Feyenoord wist daar van te profiteren, tot groot genoegen van de verdediger. "De gesprekken zijn snel gegaan. Mijn zaakwaarnemer kent de trainer en Frank Arnesen goed. Dit is een fantastische club, waar goed voetbal wordt gespeeld. Dat past bij mij."

De Rotterdammers nemen een gok met de verdediger, die zijn opleiding genoot bij Ajax en PEC Zwolle. Hij is niet wedstrijdfit en moet zich dus eerst bewijzen in de Kuip. "Ik moet me laten zien, fit blijven en hopelijk kan ik nog wat wedstrijden spelen", vertelt Sandler, die zijn eerste training met zijn nieuwe ploeggenoten al achter de rug heeft. "Het voelde heerlijk om op het veld te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen