Antony maakt prachtgoal: "Besproken met Alisson en Casemiro"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 februari 2022 – Antony leeft naar eigen zeggen 'in een droom'. De Braziliaanse nationale ploeg was vannacht met 4-0 te sterk voor Paraguay, waarbij de Ajacied inviel en voor zijn tweede interlandgoal tekende. Het was bovendien een erg fraaie goal, waar hij vooraf al hard op trainde.

Antony maakt prachtgoal: "Besproken met Alisson en Casemiro"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na afloop stond hij de Braziliaanse pers te woord. "Ik ben erg blij om deel uit te maken van deze groep. Dat is een droom die werkelijkheid wordt", begon de nu zevenvoudig international, geciteerd door Terra. "Met het vertrouwen van de staf en spelers hebben we geweldige dingen bereikt. Ik wil deze lijn doortrekken, maar dat moet stap voor stap gaan. Ik moet me nederig opstellen en in dienst van het team blijven spelen."

Zo kwam Antony ook tot zijn goal, die hij van randje zestien prachtig om de keeper heen krulde. "Gisteren was ik op de training aan het schieten en sprak ik erover met Alisson, Casemiro en een paar andere spelers. Ik zei dat als ik de bal zo raak, het heel moeilijk is voor de keeper. Ik heb er hard op getraind en gelukkig zat het nu mee. Ik ben erg blij met mijn doelpunt."

De aanvaller kwam in eerste instantie als linksbuiten in de ploeg, maar maakte zijn doelpunt toen hij weer naar zijn eigen positie was verhuisd. Zelf geeft hij daar echter weinig om. "Het is aan de coach. Bij mijn debuut scoorde ik ook als linksbuiten, dus ik zie het probleem niet. Ik ben hier om het team te helpen en mijn bijdrage te leveren. Dat hoop ik steeds meer te doen."

Lees ook: Antony trefzeker voor Brazilië; ook Argentinië en Martínez winnen

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd