Antony blinkt uit bij Brazilië: "Gaat echt een hoop geld opleveren"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 februari 2022 – Ajax kan de handen dichtknijpen met de prestaties van Antony bij het Braziliaanse elftal. Dat is de mening van René van der Gijp, die verwacht dat de aanvaller voor een miljoenenbedrag gaat vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA. Woensdag maakte hij indruk tegen Paraguay met een doelpunt en een voorassists.

Antony blinkt uit bij Brazilië: "Gaat echt een hoop geld opleveren"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Die kunnen lekker voetballen, man", zegt Van der Gijp over de Goddelijke Kanaries, die met 4-0 wisten af te rekenen met Paraguay. Antony kwam na een uur spelen in het veld en zorgde voor de derde treffer van de wedstrijd. Met zijn linkerbeen krulde hij de bal buiten bereik van de keeper tegen de touwen aan. "De keeper deed ook wel mee. Daar moet je toch een beetje bij zitten? Ik zeg niet dat je hem moet hebben, maar hij maakt het Antony wel erg makkelijk", aldus de analist bij VI Vandaag.

Hij is wel onder de indruk van de Ajacied, die dit seizoen heel veel indruk maakt in de Champions League en dus ook schittert voor zijn land. "Die jongen is zich leuk op de kaart aan het zetten. Dat willen we allemaal: Mensen die scoren, diepgang hebben, snelheid hebben en ook nog een voorzet kunnen geven. Die gaat echt een hoop geld opleveren dadelijk."

De goal was zijn tweede treffer in het Braziliaanse elftal, waarvoor hij tot dusver zeven keer mocht spelen. In Amsterdam staat de teller op negentien doelpunten en zeventien assists in 68 wedstrijden. Afgelopen zomer werd Bayern München al aan hem gelinkt en de verwachting is dat er alleen maar meer interesse komt voor de dribbelaar.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd