Japan
0 – 0
Kroatië

Blessure Edson Álvarez 'vervelender dan aanvankelijk gedacht'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 februari 2022 – Het is nog onduidelijk of Edson Álvarez in actie kan komen als Ajax de Eredivisie komende zondag hervat met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De 24-jarige Mexicaanse middenvelder is niet helemaal ongeschonden uit de interlandperiode gekomen.

Blessure Edson Álvarez 'vervelender dan aanvankelijk gedacht'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Álvarez liep deze week in het WK-kwalificatieduel tussen Mexico en Costa Rica (0-0) een knieblessure op. Daardoor kwam hij een paar dagen later niet in actie tegen Panama (1-0). Bronnen rond de Mexicaanse ploeg melden aan De Telegraaf dat de blessure van Álvarez 'vervelender is dan aanvankelijk gedacht'.

Men hoopte dat de schade mee zou vallen, daar een contactmoment de blessure heeft veroorzaakt. Álvarez heeft echter nog altijd pijn boven zijn knie. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen hoe ernstig de blessure is en hoelang de Mexicaanse middenvelder uit de roulatie is.

Voor het duel met Heracles Almelo is Álvarez in elk geval een groot vraagteken. Mogelijk komt Erik ten Hag, als hij de pers vrijdagmiddag bijpraat, met een update over de blessure van de middenvelder.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd