'Zaakwaarnemer Botman meldt zich in Italië voor gesprek'

9 februari 2022, 23:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dat de transferperiode voorbij is, betekent niet dat er geen beweging is rondom Sven Botman. De centrumverdediger van Lille OSC staat er goed op bij meerdere clubs en lijkt komende zomer een fraaie stap te gaan maken. Op dit moment lijkt AC Milan de beste papieren te hebben.

Milan speelde woensdagavond in de kwartfinale van de Coppa Italia tegen Lazio. Die wedstrijd werd met 4-0 gewonnen door de gastheer, maar volgens diverse Italiaanse media viel vooral de aanwezigheid van Nikkie Bruinenberg op. De zaakwaarnemer van Botman werd op de tribune van het San Siro gespot en al snel werd het verband met de Nederland gelegd.

De grootmacht uit de Serie A was deze winter immers al op de markt voor de ex-speler van Ajax en sc Heerenveen. Lille wilde echter niet meewerken aan een vertrek, maar dat kan komende zomer natuurlijk anders zijn. Daarom zou Milan alvast in gesprek willen gaan met de belangenbehartigers van het transferdoelwit. Donderdag schijnen de partijen rond de tafel te gaan.

Botman genoot de afgelopen transferperiode interesse van Newcastle United en Milan. Vooral de Engelsen waren concreet en legden een miljoenenbod op tafel bij Lille. De huidige werkgever van Botman wilde echter niet meewerken aan een transfer. De 22-jarige verdediger heeft in de Ligue 1 nog een contract tot medio 2025.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen