Klopp steekt loftrompet op over 'actieve' Weghorst

11 februari 2022, 12:12

Liverpool gaat komend weekend op bezoek bij het Burnley van Wout Weghorst, die niet lang nodig heeft gehad om indruk te maken op de Duitse oefenmeester. Weghorst haalde afgelopen week de kranten door na een magistrale actie een assist te verzorgen, die zijn ploeg hielp aan een knap 1-1 gelijkspel tegen topclub Manchester United.

Daarom is Klopp op zijn hoede voor de aanwinst van de Engelse hekkensluiter. "Ze hebben er een nieuwe spits bij gehaald. In de wedstrijd was te zien dat het een actieve en hard werkende aanvaller is", aldus Klopp op de voorbereidende persconferentie. "Hij was echt overal op het veld bezig. Burnley zal er tegen ons een fysiek zware wedstrijd van maken."

Klopp denkt bovendien dat Burnley veel kwaliteit aan de bal heeft. "Bovendien kunnen ze veel gevaar stichten uit hoekschoppen en vrije trappen, dus daar moeten we alert op zijn." Om Weghorst te beteugelen, zal vooral Virgil van Dijk bij de les moeten zijn. De ijzersterke verdediger zal dit weekend de directe tegenstander zijn van zijn Oranje-collega.

Liverpool bezet momenteel de tweede plaats in de Premier League en heeft zes verliespunten meer dan koploper Manchester City. Burnley is de hekkensluiter in Engeland. De ploeg van Weghorst heeft vijf punten nodig om boven de degradatiestreep te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen