Ziyech op bezoek bij Ajax, Ten Hag reageert op interviews Van der Sar

13 februari 2022, 17:36

Hakim Ziyech (28, op archiefbeeld) is zondagmiddag op bezoek bij Ajax. De voormalig Ajacied is aanwezig bij het Eredivisieduel met FC Twente, een andere voormalig werkgever van de huidige voetballer van Chelsea.

De middenvelder heeft vermoedelijk vrijaf gekregen van zijn Engelse werkgever, aangezien hij eerder dit weekend met The Blues de wereldbeker voor clubteams won. Vlak voor de wedstrijd tegen de Tukkers kwam Ziyech ook op de schermen in de Johan Cruijff Arena, waarna hij werd opgemerkt door de achterban van de Amsterdammers. Zij brachten hem scanderend met 'Ziyech', 'Ziyech', 'Ziyech' nog een extra eerbetoon.

Lees ookChelsea komt met de schrik vrij en mag Havertz weer bedanken

Ten Hag legt keuze voor Gravenberch uit

Voor de wedstrijd werd Ajax-coach Erik ten Hag tegenover ESPN gevraagd naar de keuze om Ryan Gravenberch te passeren. Dat heeft hij niet gedaan vanwege de fitheid van het talent. "Ik denk niet dat hij een jas uitgedaan heeft. Gravenberch is geen jongen die heel snel minder wordt. Hij is behoorlijk fit en zou kunnen spelen", aldus de oefenmeester, die benadrukte dat hij kiest voor Berghuis. Gravenberch kampte recentelijk met een coronabesmetting, maar is dus wel teruggekeerde in de wedstrijdselectie. 

Ook ging het in het interview over de rol van Edwin van der Sar, die pas een week na het nieuws rondom Marc Overmars voor de camera verscheen. "Een trainer moet toch altijd voor de camera komen, dat staat in het tv-contract. Het is beter om dan één woordvoeringslijn te hebben", dacht Ten Hag. "Beter is één woordvoerder en jullie gaan het de trainer toch vragen", legde hij uit. 

Lees ook: Van der Sar dacht aan stoppen bij Ajax en gaat in op opvolging Overmars

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen