Aursnes wees razendsnelle contractverlenging Feyenoord af

16 februari 2022, 07:53

Feyenoord prijst zich dolgelukkig met Fredrik Aursnes en hoopte hem anderhalve maand na zijn komst al een nieuw, verbeterd contract te laten tekenen. De Noorse middenvelder maakt sinds zijn entree in de Eredivisie veel indruk, maar heeft zelf geen haast om zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis te zetten.

De 26-jarige middenvelder, die voor slechts een paar ton werd overgenomen van Molde, is een gouden greep gebleven. Aanvankelijk begon hij nog als reserve, maar al snel knokte hij zich ten faveure van aanvoerder Jens Toornstra op het basisformulier. Sindsdien is de Noorse controleur onomstreden en de meest ondergewaardeerde kracht in Rotterdam-Zuid.

Aursnes ligt nog vast tot 2024, maar Feyenoord deed al snel na zijn eerste handtekening een poging hem nog langer te strikken. Volgens Voetbal International deed de topclub hem een verbeterde aanbieding. "Maar Fredrik zei: 'Ik ben hier net, ik heb nog bijna drie jaar te gaan, waarom die haast?'", aldus zaakwaarnemer Jim Solbakken.

Feyenoord kan het volgens Solbakken beter rustiger aanpakken. "Het heeft geen zin het steeds te vragen. Als de tijd rijp is en hij heeft het nog steeds naar zijn zin, dan tekent hij gewoon. Maar wat ik wél weet, is dat hij ongelooflijk ambitieus is. 'Ik wil hier de league winnen', zei hij. Daarbij is de club nog steeds actief in Europa en hij heeft met Molde gezien hoe ver je kan komen met een goed team. Dat is wat hij wil: prijzen winnen. Met Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen