Engels medium: Arsenal wil Van Persie inzetten voor komst Kökcü

16 februari 2022, 12:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arsenal hoopt zich komende zomer te versterken met Orkun Kökcü. De Turks-Nederlandse middenvelder maakt dit seizoen veel indruk op de topclub en wordt gezien als speler die de komende seizoenen het spel van de Londenaren moet gaan regisseren. Arsenal volgt Kökcü al vijf seizoenen en is nu overtuigd.

Dat schrijft Football London. Arsenal heeft naar verluidt meer dan twintig miljoen euro over voor de middenvelder uit Turkije. Volgens de Daily Mail had Arsenal dat bedrag in 2019 al over voor de komst van Kökcü, die destijds voor een langer verblijf in Rotterdam-Zuid koos. Daar is hij dit seizoen uitgegroeid tot onbetwiste basisspeler en spelmaker.

Zijn goede vorm heeft Arsenal inmiddels overtuigd. De topclub is van plan om Robin van Persie te gebruiken in de onderhandelingen. De voormalig topaanvaller, die momenteel deel uitmaakt van de technische staf van Feyenoord, koos in 2004 voor een overstap naar Arsenal. Kökcü heeft een goede band met Van Persie, waar Arsenal van hoopt te profiteren.

De kans is overigens aanwezig dat Feyenoord zelf gaat winkelen in Waalwijk. Volgens het Franse Foot Mercato is de topclub een van de clubs die in de markt zijn voor RKC Waalwijk-verdediger Ahmed Touba. Hij zou eveneens op de verlanglijst staan van clubs als Olympique Lyon, Birmingham City en Real Betis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen