Borussia Mönchengladbach in rouw na overlijden Bongard (20)

24 februari 2022, 16:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Borussia Mönchengladbach verkeert in rouw vanwege het overlijden van Jordi Bongard (20). De jeugdspeler is woensdag bij een ernstig verkeersongeval om het leven gekomen.

De Duitse club maakt via de officiële kanalen melding van het overlijden van Bongard. De speler maakte deel uit van de selectie van Borussia Mönchengladbach Onder-23. "We hebben dit vreselijke nieuws vanmorgen ontvangen en staan perplex", aldus sportief directeur Roland Virkus, die namens de club zijn medeleven betuigt aan de familie van de Bongard.

Bongard was een centrale verdediger die sinds 2013 in de jeugdopleiding van Borussia Mönchengladbach. Als jeugdinternational vertegenwoordigde hij Duitsland meerdere malen. Door meerdere blessures kwam hij de afgelopen jaren weinig in actie. Zijn laatste officiële wedstrijd speelde hij in mei vorig jaar.

Door het overlijden van Bongard zijn de voor donderdag geplande trainingen voor het beloftenteam en de eerste selectie geannuleerd. Ook is een streep gezet door de persconferentie van trainer Adi Hütter in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen VfL Wolfsburg van komende zaterdag.

[tweet,borussia_en/status/1496807814118920197

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen