Internazionale morst punten; Norwich en Krul dieper in de zorgen

25 februari 2022, 23:23

Internazionale heeft vrijdagavond verzuimd te profiteren van het puntenverlies van concurrent AC Milan. De Italiaanse landskampioen kwam op bezoek bij Genoa niet tot scoren: 0-0.

Internazionale had in de eerste helft ruim 75 procent balbezit, maar wist het veldoverwicht amper om te zetten in kansen. Alleen Hakan Calhanoglu was dichtbij. Na goed voorbereidend werk van Denzel Dumfries, schoot hij naast. Aan de andere kant hield doelman Samir Handanovic zijn ploeg op de been door een inzet van de van AZ overgekomen Albert Gudmundsson te keren.

In de tweede helft speelde Inter in een te laag tempo, waardoor het opnieuw niet tot grote kansen wist te komen en Genoa vrij eenvoudig op de been kon blijven. Dumfries en Stefan de Vrij maakten de negentig minuten vol bij de Serie A-winnaar, die nog flink zal moeten strijden om de landstitel te prolongeren.

Door het puntenverlies verzuimt Internazionale uit te lopen op stadsgenoot AC Milan, dat vandaag niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Udinese. Inter moet Milan nu voor laten op de ranglijst, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed. Als Inter die wint, staat het weer een punt boven de Rossoneri.

Southampton - Norwich City 2-0

De problemen voor Norwich City en doelman Tim Krul worden alsmaar groter. Vrijdagavond ging de ploeg van Dean Smith opnieuw onderuit in de Premier League. Southampton was door treffers van Ché Adams en Oriol Romeu met 2-0 te sterk voor de hekkensluiter. Daardoor dreigt opnieuw degradatie naar het Championship, iets dat Norwich en Krul in het seizoen 2019/20 ook al meemaakten. Krul speelde overigens niet mee bij Norwich, de Oranje-international kampt nog steeds met een blessure, maar is op de weg terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen