Marokkaanse media: Ziyech gaat terugkeren bij nationale ploeg

7 maart 2022, 23:47

Hakim Ziyech gaat ondanks zijn afscheid van de nationale ploeg zijn rentree maken bij de Leeuwen van de Atlas, zo melden diverse Marokkaanse media. Volgens het toonaangevende Al Mountakhab heeft de bond met succes een lijmpoging ondernomen tussen de sterspeler en bondscoach Vahid Halilhodzic.

De bond heeft voormalig international Houssine Kharja ingezet om de gesprekken tussen Ziyech en de bondscoach op gang te krijgen. De twee leven al maanden in onmin, waardoor Ziyech onder meer afwezig was tijdens de afgelopen editie van de Afrika Cup. Daar was de kwartfinale het eindstation voor het Noord-Afrikaanse land.

De bond en voormalig speler Kharja zijn van mening dat de klasse van Ziyech noodzakelijk is in de strijd om een ticket voor het WK van komende winter. De kwalificatieduels daarvoor worden eind deze maand afgewerkt. Ziyech zou na een goed gesprek hebben aangegeven weer voor zijn land te willen uitkomen. Ruim een maand geleden zette hij nog een punt achter zijn carrière.

Het is onduidelijk of hetzelfde geldt voor Noussair Mazraoui. Op social media circuleren geruchten dat de rechtsachter van Ajax eveneens terug zal keren bij de selectie van Marokko. Ook hij heeft ruzie met de bondscoach en wordt al maanden genegeerd tijdens de samenstelling van de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen