Bazoer gepasseerd bij Vitesse; Van Wonderen mist degradatieduel

9 maart 2022, 15:01

Riechedly Bazoer moet donderdag in de Conference League tegen AS Roma waarschijnlijk plaatsnemen op de bank. De sterspeler van de Arnhemmers wordt gepasseerd omdat Vitesse-coach Thomas Letsch het nodig acht om zijn defensie te verstevigen in de achtste finale.

Daarom verhuist de gelegenheidsmiddenvelder naar de reservebank en neemt Dominik Oroz plaats in het hart van de defensie, weet De Gelderlander. Bazoer keerde onlangs terug van een blessure, maar kon tijdens zijn rentree niet overtuigen. Daarom blijft hij reserve. In de punt van de aanval krijgt Adrian Grbic de kans. Hij vormt een spitsenduo met topscorer Loïs Openda.

Van Wonderen

Go Ahead Eagles moet het komende zaterdag in de degradatiekraker tussen Sparta en Go Ahead Eagles stellen zonder hoofdcoach Kees van Wonderen. De door SC Heerenveen begeerde oefenmeester heeft een positieve coronatest afgelegd en moet daarom de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan, zo meldt zijn werkgever via de officiële kanalen.

De honneurs op de bank zullen daarom door de collega's van Van Wonderen worden waargenomen. De Deventenaren bezetten de elfde plaats op de ranglijst. Sparta bezet momenteel de laatste plaats, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld dan een groot deel van de concurrentie.

Lees ook: Nieuws uit Friesland: Heerenveen gaat Kees van Wonderen halen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen