Timber baalt flink: "Eigenlijk al drie weken geleden weggegeven"

16 maart 2022, 10:37

Jurriën Timber is van mening dat Ajax zichzelf drie weken geleden al had moeten verzekeren van een plek in de kwartfinales van de Champions League. De twintigjarige verdediger zag zijn ploeg twee wedstrijden de bovenliggende partij zijn, maar over 180 minuten met een 2-3 nederlaag van het veld stappen.

"Eigenlijk geef je het drie weken geleden al weg in Lissabon", verzuchtte de jonge centrumverdediger na afloop voor de camera van Ziggo Sport. "Vandaag waren we wéér de betere ploeg, maar geef je het eigenlijk weer weg", vond Timber, die na de 2-2 in Portugal een 0-1 nederlaag slikte in eigen huis. Daardoor was de achtste finale voor Ajax het eindstation.

Natuurlijk beseften de Amsterdammers dat ze zich tekort hadden gedaan. "Maar vandaag begonnen we gewoon weer met 0-0, maar nu denk je toch terug aan dat we het de eerste wedstrijd hebben laten lopen. We hadden zoveel de bal en waren zo dominant, dat we hadden moeten scoren. Alleen speel je in de Champions League met in het achterhoofd: als je zelf niet scoort, doet de tegenstander het."

Een rake kopbal van Darwin Nuñez bezegelde het Amsterdamse lot. "Dan zie je maar weer hoe belangrijk standaardsituaties zijn", aldus de duidelijk teleurgestelde verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen