Au! Lampard breekt hand na vieren late zege Everton

18 maart 2022, 10:43

Frank Lampard ging uit zijn dak nadat Everton in de 99ste minuut van de degradatiekraker tegen Newcastle United voor de winnende 1-0 tekende. Het was Alex Iwobi die de Engelse coach met de winnende treffer liet juichen. Dat deed hij zo uitgebreid, dat hij waarschijnlijk zijn hand brak.

Dat vertelde Lampard na afloop voor de camera van Prime, waar hij zijn flink toegetakelde hand toonde aan de camera. Lampard ging volledig uit zijn dak nadat Iwobi The Toffees in absolute blessuretijd naar de drie punten schoot. "Het is een beetje trillerig nu, maar dat maakt me even niet uit. Misschien heb ik mijn hand wel gebroken, maar de overwinning is het belangrijkste."

Everton deed dankzij de overwinning uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie. De laagvlieger heeft nu 25 punten verzameld, drie meer dan nummer achttien Watford. Bovendien heeft Everton nog twee wedstrijden minder gespeeld dan de voornaamste concurrent. Met de zege op Newcastle kwam er voor Everton een einde aan een reeks van vier competitieduels zonder punten.

Lampard werd dit seizoen aangesteld bij Everton, als vervanger van de ontslagen Rafa Benitez. De Engelse oud-middenvelder kon een vrije val op de ranglijst lange tijd niet voorkomen, maar zal hopen dat de ommekeer nu is ingezet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen