Advocaat houdt woord en wees Premier League-aanbieding af

22 maart 2022, 07:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dick Advocaat (74) heeft in afgelopen maand een fraaie aanbieding afgeslagen. De ervaren oefenmeester sprak uit geen clubteams meer te coachen, maar zal na een bericht van Watford ongetwijfeld even hebben getwijfeld. De Premier League-club zag in hem namelijk de ideale opvolger van Claudio Ranieri.

Dat weet Feyenoord Transfermarkt althans. Volgens het medium heeft de Engelse club bij Advocaat aangeklopt toen het in de winter afscheid nam van Ranieri. De Italiaanse coach werd eerder dit seizoen ook al binnengehaald als vervanger van Xisco Muñoz, maar kon na een goede start The Hornets uiteindelijk niet boven de degradatiestreep houden.

Uiteindelijk kwam er met Roy Hodgson alsnog een zeer ervaren coach binnen, die momenteel met zijn elftal op de achttiende plaats staat en volop verwikkelt is in de strijd tegen degradatie. In het verleden hield Advocaat Sunderland met een houdini-act op het hoogste niveau van Engeland, al degradeerde de club een jaar later alsnog. 

Lees ook: Van Marwijk zet na ontslag in Emiraten punt achter loopbaan

Advocaat stopte eind vorig kalenderjaar als bondscoach van Irak, nadat hij afgelopen jaar bij Feyenoord een punt zette achter zijn loopbaan als clubcoach. Destijds liet hij doorschemeren hoogstens nog als bondscoach aan het werk te willen. Hoewel De Kleine Generaal vaak terugkwam op zijn woorden om te stoppen, lijkt het ditmaal als clubcoach dan toch menens te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen