Slot bewust kritisch op Marciano: "Seintje aan het bestuur"

23 maart 2022, 17:00

Na de verloren topper tegen Ajax van afgelopen weekend was doelman

€220k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano de meest bekritiseerde speler aan de kant van Feyenoord. Zelfs trainer Arne Slot kon er niet omheen en gaf openlijk aan niet tevreden te zijn met het optreden van de vervanger van Justin Bijlow. Er zat echter een idee achter zijn uitspraken, zo stelde Michel van Egmond.

De schrijver maakt samen met clubwatcher Martijn Krabbendam namens Voetbal International wekelijks de Dick Voormekaar Podcast over Feyenoord. Daarin merkte laatstgenoemde dat Arne Slot 'wel erg uitgesproken' was over zijn doelman. Zowel bij de eerste als de tweede treffer werd de rol van Marciano door de trainer besproken.

Lees ook: Slot hard voor Marciano en baalt van overzicht missende Dessers

Van Egmond zelf reageerde dat Slot zich niet voor niets zo uitsprak. "Hij verdedigt al zijn spelers, zelfs voor Cyriel Dessers (die het overzicht miste bij een belangrijke kans op de 1-3, red.) had hij verzachtende omstandigheden. Hij beschermt iedereen, maar hier was hij opeens kritisch."

"Dat is gewoon een seintje aan dat bestuur: kom op met die poen. Geef geld om een behoorlijke keeper te kopen, anders kan ik gewoon niet werken hier. Dat is het volgens mij, het is een noodkreet." Eerder legde Slot zelf uit dat het huidige keepersbestand een gevolg is van de financiële situatie van de club.

Lees ook: Marsman eiste drie ton per jaar meer dan Marciano bij Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen