'Dani Alves dringt bij FC Barcelona-leiding aan op komst Antony'

24 maart 2022, 11:25

Gaat Antony van Ajax naar FC Barcelona? Als het aan Dani Alves ligt wel. De vleugelverdediger is onder de indruk van zijn landgenoot, die al twee seizoenen zijn waarde toont in de Johan Cruijff ArenA. Inmiddels lijkt hij ook verzekerd te zijn van een plaats in de nationale selectie van Brazilië. Alves zou maar wat graag met hem samenspelen in Camp Nou.

Dat meldt UOL Esporte. Barça wil de vleugels komende zomer graag van een extra kwaliteitsimpuls voorzien, ondanks de aanwezigheid van Ferran Torres, Ansu Fati en Ousmane Dembéle, die mogelijk toch bijtekent. Leeds United-aanvaller Raphinha en Antony prijken hoog op het wensenlijstje, waarbij Alves duidelijk fan is van de Ajacied. De twee kennen elkaar goed door hun gezamenlijke periode bij São Paulo tussen 2019 en 2020.

Het duo bouwde een vriendschap op en speelt nu samen bij de nationale ploeg, maar Alves zou het liefst dagelijks met de dribbelaar op het veld staan. Het is alleen de vraag of Barça hem kan en wil betalen. Ajax wil meer dan veertig miljoen euro hebben voor de aanvaller die afgelopen weekend de Klassieker nog besliste. Daarnaast zijn er voor Antony meerdere kapers op de kust. Onder andere Liverpool en Bayern München worden genoemd in het geruchtencircuit.

Barcelona lijkt vooralsnog de voorkeur te geven aan Raphinha, de Braziliaan die bij Leeds United furore maakt. Transferexpert Fabrizio Romano meldde onlangs al dat de Catalaanse club om de tafel heeft gezeten met diens begeleider om te praten over een overstap. De 25-jarige aanvaller staat dit seizoen op negen doelpunten en drie assists in 27 Premier Leaguewedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen