Zeer sneu: coach Schouten en Dijks opnieuw getroffen door kanker

26 maart 2022, 14:22

Sinisa Mihajlovic is voor de tweede keer in korte tijd getroffen door kanker. De 53-jarige coach van het Nederlands getinte Bologna heeft op een speciaal ingelaste persconferentie aangegeven zijn werkzaamheden per direct en voor onbepaalde tijd stil te leggen.

Mihajlovic kampte drie jaar geleden al met leukemie, maar herstelde daar snel van. Ook nu wordt Mihajlovic opgenomen in het ziekenhuis. "Ik hoop dat ik snel weer terug ben. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om zo snel mogelijk weer te herstellen. Maar het staat vast dat ik een paar wedstrijden moet missen", lieten Italiaanse media optekenen.

Zijn assistenten zullen de komende weken zijn taken overnemen. Bij Bologna staan drie Nederlanders onder contract: naast Jerdy Schouten en Mitchell Dijks geldt dat ook voor Denso Kasius, die FC Utrecht afgelopen winter verruilde voor de Italiaanse middenmoter. Hij speelde het eerste halfjaar op huurbasis bij FC Volendam.

Bologna staat momenteel op de keurige twaalfde plaats in de Serie A, maar wacht inmiddels al vier duels op rij op een overwinning. Na de interlandbreak staat het bezoek aan koploper AC Milan voor de deur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen