Maduro reageert op PSV-geruchten: "Ik moet keuzes maken"

27 maart 2022 – Hedwiges Maduro is hot als assistent-trainer. Momenteel werkt hij als rechterhand van Alex Pastoor bij Almere City, maar mogelijk vervult hij die rol volgend seizoen bij een andere club. FC Groningen en PSV werden de afgelopen dagen al genoemd, maar een keuze heeft de oud-voetballer nog niet gemaakt.

Maduro reageert op PSV-geruchten: "Ik moet keuzes maken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik weet hetzelfde als jullie", vertelt Maduro bij ESPN. "Ik hoor wat en krijg af en toe berichten. Ik kom nu wel in een fase waarin ik keuzes moet maken. Er zijn heel veel clubs die interesse hebben. Welke? Dat ga ik natuurlijk niet allemaal opnoemen. Dat het zo'n grote lijst is, geeft aan dat ik als trainer op de goede weg ben. Ik ga rustig kijken, alles op een rijtje zetten en me oriënteren. Ik ben ook met Almere in gesprek."

Vrijdagavond meldden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad dat PSV werk wilde maken van de assistent-trainer, die wordt gezien als 'talentvolle trainer'. Dit seizoen werd hij kampioen met de beloftenploeg van Almere City en hij is dus de rechterhand bij de hoofdmacht van de Keuken Kampioen Divisie-club.

Hij heeft nog niet de juiste papieren om als hoofdtrainer aan de slag te gaan in het betaalde voetbal. Dat diploma hoopt hij binnen een paar jaar te halen. Het betekent dat zijn activiteiten als analist een keer gaan stoppen, zo bevestigt hij. "Het gaat een keer gebeuren dat ik stop met televisiewerk. Dat kan heel snel zijn. Dat kan deze zomer zijn, misschien ook niet. Ik weet dat ik hoofdtrainer wil worden en dus ga stoppen met werk op tv", besluit Maduro.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd