'Promotie Van Nistelrooy ook goed nieuws voor assistent Ramzi'

30 maart 2022, 17:39

PSV is achter de schermen druk bezig met de invulling van de staf voor het komende seizoen. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor bekendgemaakt wordt dat Ruud van Nistelrooy Roger Schmidt zal opvolgen als hoofdtrainer, wat weer betekent dat ook bij Jong PSV iemand anders voor de groep moet komen te staan. Adil Ramzi zou daarvoor de beste papieren hebben.

De Telegraaf weet dat Ramzi, nu nog assistent van Van Nistelrooy bij de Keuken Kampioen Divisie-ploeg, door PSV als ideale opvolger wordt gezien. Vanaf mei zou hij daartoe bevoegd zijn, omdat hij dan zijn hoogste trainersdiploma hoopt te halen. Eerder gaf Ramzi zelf al aan op eigen benen te willen staan.

Ramzi was eerder al werkzaam bij verschillende jeugdafdelingen van PSV en werkt sinds dit seizoen bij Jong samen met Van Nistelrooy. Mocht hij de huidige hoofdtrainer van dat elftal inderdaad gaan opvolgen, dan willen de Eindhovenaren Hedwiges Maduro als assistent naast hem op de bank zetten. Die moet echter eerst nog worden losgeweekt bij Almere City. 

Het dagblad benadrukte dat de rol van Jong PSV belangrijker wordt binnen de club. Onlangs werd een bedrag van circa dertig miljoen euro beschikbaar gesteld om de komst van grote talenten mogelijk te maken. Het plan is dat PSV vervolgens jaarlijks enkele spelers voor een groot bedrag verkoopt. 

Lees ook: Witte rook uit Eindhoven: PSV akkoord met beoogd trainersduo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen