PSV-keeper Drommel dubbel door het stof: "Ereronde niet handig"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 april 2022 – PSV-keeper Joël Drommel (25) ging na zijn ongelukkige wedstrijd tegen FC Twente dubbel door het stof. De goalie moest én erkennen dat zijn optreden allesbehalve gelukkig was én maakte na het duel ook nog eens een ereronde, die niet bij iedereen in goede aarde viel. "Ik weet niet of dat wel slim was na zo'n wedstrijd."

PSV-keeper Drommel dubbel door het stof: "Ereronde niet handig"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat zei Drommel tegenover ESPN over zijn ereronde. "Er werd voor mij geklapt en ik heb hier toch zeven jaar gezeten. Ik heb echt afscheid kunnen nemen en een vol stadion hier is ook al even geleden", legde de doelman zijn kleine ereronde uit in de Grolsch Veste. "Maar na zo'n wedstrijd is dat misschien niet zo handig. Je speelt geen goede wedstrijd. Het had ook volgend jaar of een andere keer gekund."

Want Drommel ging bij de eerste twee van de drie doelpunten zeker niet vrijuit. "De eerste twee tegengoals waren mijn schuld. We begonnen slecht, maar vooral ik", baalde de sluitpost. "Natuurlijk baalde ik heel erg, vooral omdat het hier gebeurt." Van een mindere periode wilde Drommel niet direct spreken. "Voor de interlandbreak heb ik drie keer achter elkaar de nul gehouden, al komt deze wel hard aan. Maar we blijven vechten. Het seizoen duurt nog zes tot acht weken, dus alles is nog mogelijk."

Lees ookSchmidt baalt van knotsgek gelijkspel: "Twee punten verloren"

Drommel gaat ervanuit dat hij de eerste keeper blijft van PSV, want hij blijft vechten voor zijn plek in het doel. "Deze komt hard aan, maar we blijven vechten en we blijven positief. Er komt straks weer een wedstrijd aan", doelde hij op de kwartfinale van de Conference League. Daarbij wil hij deze wedstrijd achter zich laten. "Zo snel mogelijk loslaten. Hard trainen, slim trainen en weer voorwaarts", aldus de keeper. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd