Noppert over toekomst: "Barcelona, München, zeg het maar"

3 april 2022, 15:56

Het is de vraag of Go Ahead Eagles ook volgend seizoen kan beschikken over doelman Andries Noppert. De 27-jarige sluitpost maakt een goede indruk onder de Deventerse lat, maar weet tegelijkertijd dat zijn contract komende zomer afloopt. Na de gewonnen derby tegen PEC Zwolle ging hij in op zijn toekomst.

"Barcelona mag zich melden, München, zeg het maar", grapte Noppert voor de camera van ESPN toen zijn contractsituatie ter sprake kwam. Serieuzer: "Go Ahead Eagles is positief en wil wel door. Het hangt er natuurlijk ook een beetje vanaf welke trainer er gaat komen."

Noppert moest het in Deventer een jaar lang doen met een reserverol, maar sinds het vertrek van Warner Hahn afgelopen winter is hij de eerste keuze van Kees van Wonderen. In de Eredivisie staat hij nu negen wedstrijden op rij onder de lat en laat hij een goede indruk achter.

Het is dan ook logisch dat Noppert wel in zijn huidige rol door zal willen. "Op dit moment gaat het goed. Ik ben lang rustig gebleven en volgens is iedereen positief. Natuurlijk, ik ga ook fouten maken. We zijn mensen en dat hoort erbij. Maar in het hele plaatje denk ik dat het prima gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen