Danjuma: "Je kan zeggen dat ik bij de besten van de wereld hoor"

6 april 2022, 16:22

Arnaut Danjuma is bezig aan een uitstekend seizoen. De vleugelaanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Bournemouth naar Villarreal. Het is de vraag hoelang hij daar speelt, aangezien meerdere clubs aan hem gelinkt worden. De Nederlander vindt het niet vreemd dat hij bij diverse clubs op de radar staat. Hij is tevreden over zijn prestaties momenteel. Dit seizoen scoorde hij in 32 wedstrijden veertien keer.

"Als we kijken wat ik dit seizoen heb laten zien, kun je zeggen dat ik bij de beste vleugelaanvallers van de wereld hoor", aldus Danjuma in gesprek met The Guardian. "Om de beste te worden moet je altijd meer willen, er is nog genoeg wat ik wil bereiken. Ik ben nog niet klaar, ook al speel ik nu in de Champions League en in La Liga, een geweldige competitie. Het begint allemaal met geloof in jezelf."

De aanvaller maakt vooral in de Champions League een geweldige indruk. Danjuma stelt dat het mede door zijn trainer Unai Emery komt. "Hij is de kapitein die ons schip leidt. Hij komt altijd met een masterplan. Ik wist meteen dat het werken met hem een boost zou zijn voor mijn carrière. Hij is elke dag met mij bezig en we praten veel over wat ik aan mezelf kan verbeteren. Strategisch is hij geweldig. Ik ben heel leergierig."

Vorig seizoen speelde de Nederlander nog in het Championship met Bournemouth, nu is hij speler in de Champions League. Volgens de buitenspeler heeft het tweede niveau van Engeland hem goed gedaan. "Het aantal wedstrijden, het fysieke, de strategie, de formaties: er zijn zoveel dingen die je daar kunt leren. Zonder mijn periode daar was ik niet de speler die ik nu ben", besluit de international van het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen