AZ richt pijlen op revelatie van worstelend PEC Zwolle

7 april 2022, 10:00

AZ hoopt Mees de Wit spoedig te presenteren als eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. De 23-jarige verdediger staat hoog op de verlanglijst van de Alkmaarders, aldus De Telegraaf. AZ heeft onlangs een eerste bod uitgebracht op de smaakmaker van hekkensluiter PEC Zwolle.

De verwachting is dat er op korte termijn een akkoord zal worden bereikt over een transfer van De Wit, die eveneens op de radar van diverse andere clubs uit de Eredivisie en het buitenland staat. Voor PEC is de verdediger dé kans om een fraaie transferzomer te beleven, ondanks het feit dat handhaving in de Eredivisie aan een zijden draadje hangt.

De Wit, die een contract tot de zomer van 2023 heeft in Zwolle, doorliep de jeugdopleiding van Ajax en verkaste al op jonge leeftijd naar Sporting Portugal. Daar bleven zijn optredens beperkt tot de beloftenploeg. Afgelopen zomer haalde PEC de linksachter terug naar de Nederlandse velden.

Dat bleek een gouden zet, want met vier treffers in 22 Eredivisie-optredens is De Wit gedeeld clubtopscorer. Toch lukt het hem vooralsnog niet om PEC uit de gevarenzone te helpen. De Zwollenaren bezetten nog altijd de laatste plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen