Hiddink schept hoge verwachtingen PSV na komst Van Nistelrooy

7 april 2022, 09:50

Ruud van Nistelrooy neemt na dit seizoen het stokje over van Roger Schmidt als hoofdcoach van PSV. De voormalig topspits zal worden geassisteerd door Fred Rutten en krijgt in Guus Hiddink een klankbord om mee te sparren. Laatstgenoemde is enthousiast over de aanstelling van de huidige coach van Jong PSV.

Hiddink denkt dat Van Nistelrooy al snel zijn stempel gaat drukken op het spel van PSV. "Ik verwacht dat het voetbal wezenlijk anders zal zijn dan nu onder Roger Schmidt", aldus de oud-topcoach tegen Voetbal International. "Een andere manier van spelen en een andere veldbezetting. Ruud zal ook zijn eigen carrière meenemen in het voetbal dat hij wil gaan spelen. Dus met een hoge intensiteit. Het zal absoluut niet saai worden. Ik verwacht dominant, aanvallend voetbal met een hoge intensiteit."

Volgens Hiddink is Van Nistelrooy klaar om aan de slag te gaan als hoofdcoach. "Ruud was als spits in het internationale topvoetbal echt een heel grote jongen en dat dit een ander vak is beseft hij goed. Daarom is hij er ook zo serieus mee bezig."

Onlangs werd bekend dat Van Nistelrooy na dit seizoen aan het roer zal staan van de hoofdmacht. De voormalig aanvaller had aanvankelijk geen oren naar de trainersklus, maar heeft alsnog besloten om in te gaan op de aanbieding van de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen