'Ten Hag mag megabedrag in United pompen: toptransfers aanstaande'

7 april 2022, 12:08

Erik ten Hag krijgt bij Manchester United de kans om het elftal naar zijn hand te zetten. De clubleiding heeft besloten een enorm transferbudget vrij te maken voor de Nederlander, die volgens diverse media in Nederland en Engeland dicht bij een overstap naar de grootmacht is.

De Telegraph meldt dat Ten Hag miljoenen te besteden krijgt om de selectie van Manchester United te renoveren. Momenteel is de topclub ver verwijderd van de koppositie, waar Ten Hag de club weer naartoe moet helpen. Met de huidige zevende plaats is deelname aan de Champions League ver uit zicht geraakt. Dat heeft echter geen invloed op het transferbudget voor Ten Hag.

United heeft alvast twee zeer interessante transfertargets in beeld voor komende zomer. De club wil er alles aan doen om Harry Kane komend seizoen los te weken bij Tottenham Hotspur. De Engelse spits leek afgelopen zomer op weg naar Manchester City, maar die deal ketste op het laatste moment af. In de voorhoede kan United duidelijk een kwaliteitsimpuls gebruiken.

Ook op het middenveld wil United zich versterken. Daarvoor is Engels international en West Ham United-sterkhouder Declan Rice in beeld. Ook voor Rice zal een megabedrag moeten worden betaald. Eerder werd al duidelijk dat Ten Hag dolgraag Antony en Jurriën Timber wil meenemen van Ajax.

Lees ook: Complimenten voor United na keuze voor Ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen