Fenomenale Payet troeft Sinisterra en Mauro Júnior af

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 april 2022 – PSV'er Mauro Júnior en Feyenoorder Luis Sinisterra zijn níét in de prijzen gevallen na hun optredens in de Conference League. De twee werden genomineerd voor respectievelijk Speler van de Week en Doelpunt van de Week, maar zagen beide prijzen uiteindelijk gewonnen woorden door Olympique Marseille-uitblinker Dimitri Payet. 

Fenomenale Payet troeft Sinisterra en Mauro Júnior af

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Onterecht is dat zeker niet, want Payet viel donderdagavond in het Conference League-treffen tegen PAOK (2-1 winst) op met een absolute wereldgoal. Niet geheel onverwacht werd deze bekroond tot het doelpunt van de week. Luis Sinisterra eindigde namens Feyenoord met zijn openingstreffer tegen Slavia Praag (eindstand 3-3) op plek twee. 

Ook de titel Speler van de Week ging dus naar Payet, die voor zijn prachtige 2-0 ook de assist gaf op de openingstreffer van Marseille. Op plek twee eindigde Yira Sor, de spits die namens Slavia trefzeker was tegen Feyenoord. PSV'er Mauro Júnior eindigde op de derde plaats.

Zowel Feyenoord als PSV kan de volgende ronde zeker nog halen, maar moet nog wel aan de bak. Feyenoord verzuimde om in de eigen Kuip al een marge op te bouwen en moet dus zien te winnen in Praag. PSV hield een 0-0 gelijkspel over aan het bezoek aan Leicester en moet het dus voor eigen publiek zien af te maken. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd