Hiddink: "Van Gaal pakt de hoofdprijs als hij hier gezond uitkomt"

9 april 2022 – Guus Hiddink leeft mee met Louis van Gaal, die vorige week bekendmaakte al twee jaar te lijden aan een agressieve vorm van prostaatkanker en daarvoor inmiddels 25 keer is bestraald.

Hiddink: "Van Gaal pakt de hoofdprijs als hij hier gezond uitkomt"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is heel vervelend dat dit hem treft", zegt Hiddink tegen RTL. "Iedereen heeft een mening over Louis. Ik vind zijn persconferenties heel vermakelijk om te zien. Daar geniet ik wel van. Maar dat hem dit treft, is triest. Ik wens hem alle goeds en beterschap toe."

Met het Nederlands elftal bereidt Van Gaal zich op dit moment voor op het WK, dat aan het einde van het jaar in Qatar plaatsvindt. Het winnen van de eindronde staat volgens Hiddink op de tweede plaats voor de huidige bondscoach. "Hij pakt al de hoofdprijs als hij hier gezond uitkomt. Het winnen van het WK is ook een hoofdprijs, maar een andere dan gezond hier uit te komen."

Van Gaal heeft de afgelopen tijd veel steunbetuigingen gekregen uit de voetbalwereld. Onder meer zijn oude clubs Manchester United en FC Barcelona en (oud-)speler als Xavi, Wayne Rooney en Virgil van Dijk hebben de zeventigjarige trainer een hart onder de riem gestoken.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd