Fraser baalt: FC Utrecht lijkt Maher deze zomer kwijt te raken

9 april 2022 – Deze week werd bekend dat Henk Fraser volgend jaar hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer wordt van FC Utrecht. De wegen van René Hake en FC Utrecht scheidden vorige maand en de huidige coach van Sparta neemt het stokje over, nadat Rick Kruys het seizoen als interim heeft afgemaakt. Daarbij hoeft Fraser niet te rekenen op een hereniging met Adam Maher, die deze zomer wil vertrekken.

Fraser baalt: FC Utrecht lijkt Maher deze zomer kwijt te raken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

In een interview met De Telegraaf geeft hij aan dat dat ook tijdens zijn vorige contractonderhandelingen zo is afgesproken, waardoor de kans groot lijkt dat hij komend seizoen niet meer in Utrecht voetbalt. "Ik heb verlengd met het idee dat de club er bij een transfer nog iets aan over mag houden. Als er iets komt dat mijn aanstaat, wil ik die stap wel maken."

"Dat hebben we ook al met iedereen besproken. Ik ben op een leeftijd dat het misschien wel een goed moment is om de stap naar het buitenland te maken. Ik ben nu 28 en ik sta daar zeker voor open." De aanstaande komst van zijn oude trainer (bij Jong Oranje) zal daar geen verandering in brengen. "Ik heb wel met hem gewerkt ja, maar we hebben nog niets van de club gehoord."

Lees ook: Maher denkt aan vertrek bij FC Utrecht: "Ajax of PSV zou mooi zijn"

"We hebben met Rick net een nieuwe hoofdtrainer, dus het zou een beetje raar zijn als ik nu uitgebreid over Henk Fraser zou gaan praten. We werken nu gewoon met Rick en zien wel wat Jordy Zuidam voor ons in petto heeft." Maher speelde in het verleden al in het buitenland voor Ankaraspor en heeft ook AZ, FC Twente en PSV op zijn voetbal-cv staan.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd