Ooijer hoopt op transfer naar Blackburn

Ger
8 augustus 2006, 13:12

Na vruchteloze flirts met Schalke 04, Genua, Bayer Leverkusen en Livorno, lijkt André Ooijer in Blackburn Rovers uiteindelijk een nieuwe werkgever te hebben gevonden. De 32-jarige verdediger hoopt dat PSV en de Engelse club op korte termijn een akkoord bereiken.

De interesse van Blackburn vlak voor de start van het nieuwe seizoen komt PSV ongelegen uit. De Eindhovenaren waren juist met de international in gesprek over een nieuwe verbintenis. "We leken er wel uit te zijn om met twee jaar te verlengen, tot 2009. Maar dat lijkt nu een gepasseerd station", aldus technisch manager Stan Valckx in het Eindhovens Dagblad.

Ooijer heeft laten weten open te staan voor een avontuur in het Premiership. De verdediger beseft dat op 32-jarige leeftijd de kansen op een aansprekende transfer steeds kleiner worden. Hij moet moet afwachten of Blackburn en PSV eruit komen.

Ronald Koeman ziet Ooijer liever niet vertrekken. De PSV-trainer vindt de Amsterdammer te belangrijk voor zijn elftal. Mogelijk stemt de Eindhovense club toch in met een transfer, aangezien het contract van Ooijer na dit seizoen afloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen