Bjorn Meijer vecht tegen tranen na nare berichten over transfer

10 april 2022, 19:00

Supporters van FC Groningen hebben Bjorn Meijer zondagmiddag tijdens de derby tegen SC Heerenveen een hart onder de riem gestoken. De verdediger flirt met Club Brugge over een zomertransfer, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen door een deel van de achterban. Zij stuurden Meijer de afgelopen dagen vervelende berichten.

Reden voor de fans van FC Groningen om tijdens de wedstrijd tegen rivaal SC Heerenveen (3-1 nederlaag, red.) een spandoek te tonen waarop Meijer gesteund wordt. "Dat deed echt heel veel met me, dat deed me heel goed", zegt Meijer bij Oog voor Groningen, zichtbaar vechtend tegen de tranen. "Dat ze achter me staan, dat doet me echt goed."

"Van het overgrote deel kreeg ik mooie berichten, maar ik ga niet liegen: er waren ook zeker wat dingen die me raakten. Het was mooi dat ik daarna berichten kreeg van echte supporters", aldus de negentienjarige linksback, die met diverse clubs in verband wordt gebracht. "Het is een mooi compliment, maar zodra ik op het veld sta, denk ik er geen seconde meer aan."

Meijer staat onder meer in de belangstelling van Club Brugge, dat naar verluidt miljoenen wil betalen voor de linksbenige verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen