Heitinga en Grim in verband gebracht met Go Ahead Eagles

11 april 2022, 20:49

Paul Simonis is niet langer kandidaat om Kees van Wonderen op te volgen als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De huidige assistent-trainer van de club uit Deventer heeft zich teruggetrokken, zo meldt De Stentor. Go Ahead heeft na het afhaken van Simonis met meerdere trainers gesproken. Volgens de regionale krant zingen de namen van John Heitinga en Fred Grim rond in De Adelaarshorst.

Het is al geruime tijd bekend dat Van Wonderen na dit seizoen vertrekt bij Go Ahead. De trainer is toe aan een nieuwe en maakt in de zomer de overstap naar sc Heerenveen. Simonis was bij Go Ahead in beeld om samen met Dwight Lodeweges de kar te gaan trekken. Lodeweges haakte vanwege privéomstandigheden echter af en dat heeft Simonis nu ook gedaan.

Het betekent niet per se dat Simonis vertrekt bij Go Ahead. In zijn persoonlijke sfeer past op dit moment geen hoofdtrainerschap, maar als assistent-trainer zou hij kunnen aanblijven. De Deventenaren hebben hem een nieuw contract aangeboden, maar mogelijk maakt Simonis dezelfde overstap als Van Wonderen. Heerenveen wil de 37-jarige coach graag inlijven.

Go Ahead zoekt ondertussen door naar een nieuwe hoofdtrainer. Sinds vorige week worden de namen van Heitinga (Jong Ajax) en Grim (clubloos) gelinkt aan de club. Heitinga beschikt in Amsterdam over een aflopend contract, terwijl Grim sinds zijn ontslag bij Willem II zonder werkgever zit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen