'Ajax krijgt in aanloop naar finale goed nieuws over basisklant'

13 april 2022, 17:28

Lisandro Martínez is fit genoeg om aanstaande zondag met Ajax aan te kunnen treden tegen PSV. De Argentijn zat enkele weken in de lappenmand, maar is tijdig hersteld om te bekerfinale te spelen. Dat is een behoorlijke meevaller voor Erik ten Hag.

Volgens Ajax Showtime is Martínez gewoon van de partij als er in De Kuip wordt afgetrapt voor de eindstrijd in de KNVB Beker. De centrumverdediger raakte enkele weken tegen Feyenoord geblesseerd en moest de wedstrijden tegen FC Groningen en Sparta Rotterdam aan zich voorbij laten gaan. Ook meldde hij zich noodgedwongen af voor de nationale ploeg van Argentinië.

Tegen Sparta had Martínez overigens gewoon kunnen spelen, maar hij was in zijn geboorteland vanwege familieomstandigheden. De problemen aan de hamstring zijn inmiddels volledig verdwenen en dus liet hij woensdag zijn gezicht weer zien op het trainingsveld van Ajax. De wedstrijd tegen PSV komt dus zeker niet in gevaar voor de sterkhouder van de Amsterdammers.

Ajax en PSV trappen zondagavond om 18.00 uur af in De Kuip, waar andere basisspelers waarschijnlijk wel ontbreken. Antony is geblesseerd en Noussair Mazraoui is nog een twijfelgeval. Aan de zijde van de Eindhovenaren is Olivier Boscagli in ieder geval niet van de partij vanwege een zware knieblessure. Het meespelen van Noni Madueke is daarnaast zeer twijfelachtig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen