Aursnes ziet zwakke plek Feyenoord: "Elke seconde scherp zijn"

14 april 2022, 12:58

Fredrik Aursnes heeft er vertrouwen in dat Feyenoord zich vanavond ten koste van Slavia Praag gaat plaatsen voor de halve finale van de Conference League. De middenvelder is een belangrijke kracht voor trainer Arne Slot en weet als geen ander wat er beter moet bij de Rotterdammers.

Feyenoord speelde dit seizoen al drie keer eerder tegen Slavia Praag. De Rotterdammers wonnen een keer en stapten twee keer met een gelijkspel van het veld. Aursnes kijkt dan ook met gemengde gevoelens terug op die ontmoetingen. De vorige keer stond zijn ploeg lang met tien man na een rode kaart voor Guus Til. "Het moet in ieder geval anders dan onze vorige wedstrijd hier in Praag", aldus Aursnes op de persconferentie.

Een week geleden leek Feyenoord met een 3-2 overwinning van het veld te stappen. In de absolute slotfase ging het echter alsnog mis en werd het toch nog 3-3. "We kunnen zeker verder met ons spel van vorige week, omdat we vrij goed speelden en drie keer scoorden. Maar we kregen ook drie doelpunten tegen. Als team moeten we elke seconde van de wedstrijd gefocust zijn, met name bij standaardsituaties."

Aursnes moet zelf ook een extra scherpe wedstrijd spelen in de Eden Aréna. De middenvelder staat namelijk op scherp en mist bij een gele kaart de eerste mogelijke halve finale tegen Olympique Marseille of PAOK Saloniki. Datzelfde geldt overigens voor Tyrell Malacia en Guus Til, al is die laatste waarschijnlijk niet van de partij vanwege een blessure. Na de wedstrijd van vanavond worden alle kaarten kwijtgescholden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen