Slot heeft keuze tussen Dessers en Linssen gemaakt

14 april 2022, 19:48

De opstelling van Feyenoord voor de return tegen Slavia Praag in de kwartfinale van de Conference League is bekend. Cyriel Dessers krijgt in de punt van de aanval de voorkeur boven Bryan Linssen, terwijl Guus Til de ontmoeting in de Tsjechische hoofdstad vanwege een blessure aan zich voorbij moet laten gaan.

Dessers moest vorige week in de heenwedstrijd tegen Slavia Praag genoegen nemen met een plek op de reservebank, maar keerde afgelopen zondag tegen Heracles Almelo terug in de basis. Vier dagen later krijgt de van KRC Genk gehuurde spits wederom de voorkeur boven Linssen, die naast hem op de bank onder meer Alireza Jahanbakhsh en Marcus Holmgren Pedersen vindt.

Ten opzichte van het duel met Heracles heeft Slot twee wijzigingen doorgevoerd. Pedersen moet zijn basisplaats afstaan aan Lutsharel Geertruida, die terug is van een blessure. Op het middenveld neemt Jens Toornstra de plek over van de geblesseerde Til. Ofir Marciano, Gernot Trauner, Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü, Reiss Nelson, Dessers en Luis Sinisterra zijn de andere buitenspelers.

De heenwedstrijd tussen Feyenoord en Slavia Praag eindigde in een 3-3 gelijkspel, waardoor het in de return nog alle kanten op kan. Bij de Tsjechen ontbreekt vanavond sterkhouder Tomás Holes, terwijl Yira Sor de race tegen de klok wel heeft gewonnen. De Nigeriaanse aanvaller bleek vorige week een ware plaaggeest voor de Rotterdamse verdediging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen